Nahajate se tukaj

Dr. Milan Zver v podporo kandidatom SDS za poslance in poslanke na Obali

Evropski poslanec dr. Milan Zver je na povabilo MO SDS Koper skupaj z evropsko poslanko in kandidatko SDS za poslanko Patricijo Šulin v petek, 25. maja 2018 obiskal nekatera mesta na primorski Obali.

Obisk se je pričel v Kopru z ogledom Primorskega sejma, kjer so poslanca prijazno sprejeli predsednica MO SDS Koper Mojca Hilj Trivič, Sabina Homjak ter kandidata za poslanca v MO Koper Djordjo Šmitran ter Silvano Radin. 

Na Primorskem sejmu si je delegacija ogledala zanimiv razstavni program z raznovrstnih področij ter poklepetala z razstavljavci, ki so jim predstavili novosti iz njihove ponudbe. Obisk v Kopru se je nadaljeval s sprehodom ob koprskem pomolu.

Nato se je delegacija odpravila v Izolo, kjer se je srečala s kandidatko SDS za poslanko Majde Vrtovec. Tu sta oba evropska poslanca skupaj s kandidatko za poslanko z mimoidočimi spregovorila o aktualni politični situaciji, pa tudi o poteku državnozborskih volitev.

Obisk se je zaključil z udeležbo na odprtju Jadralnega centra v Portorožu. Delegacija si je ogledala nov objekt s hangarji in zunanjo ureditvijo, ki bo namenjen predvsem športnim društvom za izvajanje javnega programa jadranja in bo tako zagotavljal odlične pogoje za pripravo pred jadranjem in kakovostno izvedbo regat.