Nahajate se tukaj

Novice

sobota, 23. Marec 2019

Dr. Milan Zver z delegacijo položil venec na grob dr. Jožeta Pučnika

Evropski poslanec dr. Milan Zver je pred začetkom Pučnikovega simpoziju v Slovenski Bistrici skupaj z delegacijo položil venec na grob dr. Jožeta Pučnika.

sobota, 23. Marec 2019

Dr. Milan Zver: Ko je našo državo vodila SDS, smo imeli zlato dobo

Evropski poslanec dr. Milan Zver je kot gost sodeloval na 12. Pučnikovem simpoziju, ki ga je organiziral Inštitut dr. Jožeta Pučnika v sodelovanju s fundacijo Konrad Adenauer Stiftung ter občino Slovenska Bistrica.

petek, 22. Marec 2019

Dr. Milan Zver: Glede reševanja vprašanja migracij ne bomo sklepali kompromisov

Evropski poslanec dr. Milan Zver je v intervjuju za Magyar Hirlap, enega izmed največjih časopisov na Madžarskem, spregovoril o nedavni politični skupščini Evropske ljudske stranke in o kompromisni odločitvi glede prihodnosti stranke Fidesz v okviru ELS.

četrtek, 21. Marec 2019

Dr. Milan Zver: Varnost mora ostati dobrina, ki jo varujemo, cenimo in neprestano izboljšujemo

Evropa je bila v zadnjih letih soočena s terorističnimi napadi, ki so ohromili nekatera večja mesta: Pariz, Strasbourg, London, Barcelona, Berlin, Nica ….

torek, 19. Marec 2019

Dr. Milan Zver: Podpiram ukrepe za učinkovito odkrivanje pranja denarja in sankcioniranje odgovornih

Poslanke in poslanci Evropskega parlamenta so v petek naslovili pismo na predsednika Evropske komisije Jean-Claude Junckerja v zvezi s pranjem denarja na primeru Troika, z zahtevo, da se s strani Evropske komisije v zvezi s preprečevanjem pranja denarja sprejmejo ukrepi, ki bi tovrstne primere...

Strani