Nahajate se tukaj

Novice

sreda, 14. November 2018

Dr. Milan Zver s predlogi sprememb poročila odbora TERR zaostruje pogoje za ilegalne migrante in opozarja na IranNLBgate

Včeraj pozno ponoči je posebni odbor o terorizmu, ki je bil oblikovan v Evropskem parlamentu kot odziv na večje število terorističnih napadov po Evropi v preteklih letih, obravnaval poročilo, v katerem predvideva vrsto ukrepov, predlogov in priporočil za države članice v povezavi z učinkovitim...

torek, 13. November 2018

Dr. Milan Zver: »Erasmus+ je prava dodana vrednost Evrope«

 Glavni pogajalec Evropskega parlamenta za program Erasmus+ dr. Milan Zver  je danes na plenarnem zasedanju v Strasbourgu spregovoril o povečanju  proračunskih sredstev za omenjeni program. Dr. Zver se namreč pogaja za  trikratno povečanje sredstev za ta program v prihodnjem finančnem načrtu.

ponedeljek, 5. November 2018

Manfred Weber za varno, povezano in ambiciozno Evropsko unijo

Evropska ljudska stranka se pripravlja na kongres, ki bo potekal 7. in 8. novembra v Helsinkih in na katerem bodo med drugim obravnavali smernice za razvoj digitalne Evrope, pa tudi vizijo prihodnosti Evropske unije glede na spremenjene geostrateške razmere.

petek, 2. November 2018

Dr. Milan Zver: Migracije, ki se dogajajo, niso spontane, temveč organizirane

Evropski poslanec dr. Milan Zver je bil skupaj s še petimi evropskimi poslanci gost oddaje Slovenija in Evropa na TV Slovenija 3.

petek, 26. Oktober 2018

Dr. Zver: Naš cilj je, da se proračun za program Erasmus+ poveča na 45 milijard evrov

Evropski parlament se ob podpori politične skupine Evropske ljudske stranke zavzema za potrojitev proračuna programa Erasmus+ na 45 miljard evrov.

Strani