Nahajate se tukaj

Novice

sreda, 15. Maj 2019

Dr. Milan Zver na radiu Ognjišče: Zagotovili bomo varno Evropsko unijo

Evropski poslanec in nosilec liste SDS+ SLS dr. Milan Zver je v pogovoru za radio Ognjišče, kjer so se soočili nosilci različnih strank, spregovoril o različnih aktualnih temah, od ilegalnih migracij, do dosežkov v Evropskem parlamentu.  

ponedeljek, 13. Maj 2019

Dr. Milan Zver: Zavezništvo SDS+ SLS bo na evropskih volitvah zmagovito

Okoli 3000 članov in simpatizerjev SLS se je danes zbralo na tradicionalnem strankinem taboru v Krškem, ki je bil skoraj v celoti v znamenju bližajočih se volitev v Evropski parlament. Predsednik Marjan Podobnik je v svojem nagovoru zbrane pozval k prevzemu odgovornosti in glasovanju.

nedelja, 12. Maj 2019

Dr. Milan Zver: Obstaja močna povezava med terorizmom in ilegalnimi migracijami

Evropski poslanec in nosilec skupne liste SDS+SLS dr. Milan Zver je bil gost soočenja na Nova24TV, kjer so spregovorili o migracijah, brexitu, aktualnih vprašanjih Evropske unije, arbitraži, pa tudi o dosežkih v tem mandatu Evropskega parlamenta.

nedelja, 12. Maj 2019

Dr. Milan Zver na protestih v Črnomlju podprl Belokranjce, ki trpijo zaradi nezakonitih migracij

Nosilec skupne liste SDS+SLS dr. Milan Zver se je včeraj udeležil protestnega shoda v Črnomlju, ki ga je organizirala Civilna iniciativa proti migrantskemu centru v Beli krajini. Na protestu so ljudje vladi Marjana Šarca sporočili, naj zavaruje meje in zaščiti državljane.

sobota, 11. Maj 2019

Dr. Milan Zver: Zunanje meje je treba zapreti in zavarovati

Dr. Milan Zver je bil gost soočenja za evropske volitve na TV Slovenija 1, na katerem so spregovorili o migracijah, varnosti, arbitraži in obveznem cepljenju.

Strani