Nahajate se tukaj

Novice

ponedeljek, 20. November 2017

Potrebujemo fleksibilen šolski sistem, ki se bo odzival na potrebe gospodarstva in trga dela

Evropski poslanec, dr. Milan Zver, se je danes na povabilo Skupnosti višjih strokovnih šol, kot častni gost udeležil okrogle mize, ki je bila organizirana v okviru Evropskega tedna poklicnih spretnosti.

petek, 17. November 2017

Dr. Milan Zver v Evropskem parlamentu z iniciativo proti obveznim kvotam preseljevanja beguncev po Evropski uniji

Dr. Milan Zver je bil eden izmed pobudnikov iniciative, ki si je prizadevala za odpravo podelitve mandata Evropskemu parlamentu v medinstitucionalnih pogajanjih glede predlaganih sprememb Dublinske uredbe.

torek, 14. November 2017

Film Nečista kri je letošnji dobitnik filmske nagrade LUX

Švedsko-norveško-danska koprodukcija Nečista kri (Sameblod) je dobitnik enajste filmske nagrade LUX, je v torek 14. novembra razglasil predsednik Evropskega parlamenta Antonio Tajani.

četrtek, 26. Oktober 2017

Na pobudo EPP, je za velik prispevek k ponovni vzpostavitvi svobode in demokracije, venezuelska opozicija prejela nagrado Sakharov 2017

Evropska ljudska stranka je za nagrado Sakharov 2017 predlagala venezuelsko demokratično opozicijo, ki predstavlja pogumne ljudi, ki se v svoji državi kljub nevarnostim borijo za svobodo in dostojanstvo.

četrtek, 26. Oktober 2017

Katoliško šolstvo pomembna dodana vrednost slovenski šoli

V petek, 20. 10. 2017 se je evropski poslanec, dr. Milan Zver, udeležil 20. obletnice gimnazije Antona Martina Slomška v Mariboru.

Strani