Nahajate se tukaj

Novice

petek, 21. September 2018

Dr. Milan Zver: Proruska zunanja politika iz časa Karla Erjavca nas bo tudi v prihodnje tepla

V tokratni oddaji Evropski utrip je bilo govora o poročilu o domnevnih kršitvah vladavine prava na Madžarskem, o direktivi o avtorskih pravicah na enotnem digitalnem trgu, pa tudi o dogajanjih v zvezi s predlogom tožbe Republike Slovenije proti Republiki Hrvaški glede uveljavitve arbitražne...

četrtek, 20. September 2018

Dr. Milan Zver: Ob vprašanjih glede arbitraže je Slovenija izgubila dobljeno tekmo

Dr. Milan Zver je bil včeraj gost oddaje Odmevi na TV Slovenija 1, kjer je bilo govora o delovanju Evropske komisije v primeru predloga tožbe, ki jo je Slovenija vložila proti Hrvaški zaradi neupoštevanja arbitražne razsodbe. 

četrtek, 13. September 2018

Dr. Milan Zver: Če bomo enotni in če bomo govorili z enim glasom, bomo lahko kos izzivom, ki čakajo EU

Evropski poslanec dr. Milan Zver je za Nova24TV komentiral nagovor predsednika Evropske komisije Jean-Clauda Junckerja o oceni stanju v EU. Ker gre za zadnji takšen nagovor osem mesecev pred evropskimi volitvami, dr.

sreda, 12. September 2018

Dr. Milan Zver: Zaščititi moramo avtorje, pri tem pa običajni uporabniki spleta ne smejo čutiti posledic

Evropski poslanci so danes v Strasbourgu že drugič glasovali o podelitvi mandata poročevalcu Axelu Vossu glede tega, ali je stališče parlamenta pred trialogom o Direktivi o avtorskih pravicah na enotnem digitalnem trgu dovolj dobro, da gre v nadaljnje usklajevanje med poslanci, Evropsko komisijo...

torek, 11. September 2018

Dr. Milan Zver: Glasoval bom proti poročilu o Madžarski

Evropski poslanci so danes v Strasbourgu razpravljali o poročilu o kršitvah temeljnih evropskih vrednot na Madžarskem, ki vključuje poziv k uporabi 7. člena pogodbe EU.

Strani