Nahajate se tukaj

Velikonočno voščilo dr. Milana Zvera

Spoštovani bralci in bralke spletne strani,

velikonočno praznovanje je praznovanje življenja, polnosti bivanja, miru in radosti ob Kristusovem vstajenju. To je tudi čas priložnosti za prebujenje, preseganje, povezovanje in deljenje ljubezni ter sočutja med nami. V teh dneh Kristusovo vstajenje napolni naša srca z močjo obnovitve in prenove, velikonočna zora pa prinaša spokojnost, srečo in blagoslov. Velikonočno praznovanje ponuja tudi priložnost, da se za hip ustavimo in povežemo z našimi bližnjimi, z našo družino.

"Bog je postavil narode v družine, da bi bili prvi kraj v vzgoji in sprejemanju verovanja ter da bi bili kanal blagoslova za družbo in narod." (1. Mojzesova 12:3) Ohranimo torej družino kot osnovno celico družbe, ne pristajajmo na vsiljevanje ideologij, ki črtijo in omalovažujejo krščanske vrednote in zaupajmo v moč Božje ljubezni, ki se uteleša skozi družine. 

Želim vam, da bi velikonočne praznike preživeli v krogu svojih najdražjih, v miru in ljubezni. Naj bo vaša pot osvetljena z Božjim usmiljenjem in blagoslovom ter naj vas spremlja veselje v srcu, ki ga prinaša vstali Gospod.

Vsem želim srečno in upanja polno Veliko noč!

 

Milan Zver,

evropski poslanec