Nahajate se tukaj

Novice

četrtek, 29. September 2022

Dr. Milan Zver: Medijska svoboda in pluralizem sta ključni za svobodo izražanja

Evropski poslanec dr. Milan Zver je skupaj z evropsko poslanko Romano Tomc in poslancem Francem Bogovičem na kvestorja Kolajo naslovili pismo protesta proti odstranitvi Nova24TV s tv mreže parlamentarnega kanala.

petek, 23. September 2022

Dr. Milan Zver: Šport nas povezuje in navdihuje

Na današnji dan, 23. septembra, obeležujemo državni praznik, dan slovenskega športa. Gre za praznik, ki ga praznujemo od leta 2020. Kot so zapisali pri Olimpijskem komiteju Slovenije, pobudniku državnega praznika, 23. september ni le še eden na seznamu slovenskih državnih praznikov.

sreda, 21. September 2022

Dr. Milan Zver v Novem Sadu, evropski prestolnici kulture v letu 2022

Evropski poslanec dr. Milan Zver je od 19. do 21. septembra vodil misijo odbora Evropskega parlamenta za kulturo in izobraževanje v Novi Sad, ki trenutno nosi naziv Evropska prestolnica kulture 2022.  

sobota, 17. September 2022

Dr. Milan Zver: Kdaj lahko pričakujemo spremembo formule, ki določa visoke cene električne energije?

Evropski poslanec dr. Milan Zver je na Evropsko komisijo naslovil pisno poslansko vprašanje v povezavi z formulo za določanje cene električne energije.

četrtek, 15. September 2022

Na današnji dan obeležujemo Dan vrnitve Primorske k matični domovini

Leta 1947 je bila namreč prav na današnji dan uveljavljena pariška mirovna pogodba z Italijo, ki je Sloveniji (takrat še v okviru Jugoslavije) vrnila velik del Primorske.

Strani