Nahajate se tukaj

Novice

sobota, 3. April 2021

Velikonočno voščilo dr. Milana Zvera

Ob velikonočnih praznikih naj vam zaželim obilo veselja do življenja, ki ga simbolizira ta praznični čas.  Prav tako pa vam želim, da bi v sebi ohranili upanje in vero, da bomo tako zdravstvene kot tudi vse druge izzive, ki so pred nami, s skupnimi močmi zmogli premagati.  

sobota, 3. April 2021

State Department o človekovih pravicah v Sloveniji

Človekove pravice in temeljne svoboščine niso le last Zahoda - od lastniške netransparentnosti medijev do nasilja raperja Zlatka.

četrtek, 1. April 2021

Dr. Milan Zver: Epidemija koronavirusa je drastično posegla v način življenja vseh ljudi

Evropski poslanec dr. Milan Zver je bil gost oddaje Glas Slovenije v Evropskem parlamentu na radiu Ognjišče, v kateri sta z voditeljico spregovorila predvsem o pandemiji COVID-19, odzivu EU nanjo, pa tudi o delu  slovenske vlade in opozicijskih strank v času te pandemije.

sreda, 31. Marec 2021

Erasmus+ pripravljen na nove izzive

Program Erasmus+ prispeva k večji odpornosti sektorjev izobraževanja, usposabljanja, mladine in športa ter k zeleni in digitalni preobrazbi.

sreda, 31. Marec 2021

Dr. Milan Zver: Sophie in ‘t Veld naj z odstopom povrne ugled parlamentu EU

V petek smo bili v Evropskem parlamentu, osrednjem hramu demokracije v Evropski uniji, priče škandaloznemu presedanu, ki si ga je privoščila nizozemska evroposlanka Sophie in ‘t Veld kot predsednica skupine za spremljanje spoštovanja demokracije, vladavine prava in temeljnih pravic, med...

Strani