Nahajate se tukaj

Novice

četrtek, 6. Maj 2021

Dr. Milan Zver: Josep Borrell še vedno molči ob iranskem terorizmu na evropskih tleh

Evropski poslanec dr. Milan Zver je na podpredsednika Evropske komisije in visokega predstavnika Unije za zunanje zadeve in varnostno politiko Josepa Borrella naslovil pisno poslansko vprašanje, v katerem je izpostavil iranski državni terorizem.

torek, 4. Maj 2021

Dr. Milan Zver z voditejlico beloruske opozicije

Evropski poslanec dr. Milan Zver se je danes v Ljubljani srečal z voditeljico beloruske opozicije Svetlano Tihanovsko. Dr. Milan Zver razmere v Belorusiji spremlja že več kot 20 let. "Zagotovo lahko rečem, da so se razmere poslabšale.

torek, 4. Maj 2021

Dr. Milan Zver: Posamezniki imajo pravico biti objektivno informirani, kar je mogoče samo v razmerah, kjer vlada uravnotežen medijski prostor

Evropski poslanec dr. Milan Zver je sodeloval v spletni razpravi Studio Evropa na temo "Kako svobodni so evropski mediji?", ki jo je ob svetovnem dnevu svobode tiska pripravila Pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji.

torek, 27. April 2021

Izzivi tolmačev v času pandemije

Leto 2020 je bilo leto velikih sprememb, še posebej na področju srečanj in dela v evropskih institucijah.

ponedeljek, 26. April 2021

Poslančev dnevnik: Srečno in veliko uspeha vsem maturantkam in maturantom!

Evropski poslanec dr. Milan Zver vsak mesec za spletno stran  Zavoda PIP v okviru projekta Skupajsmo.eu pripravi kratek zapis o najbolj pomembni temi meseca. Tokrat je svoje razmišljanje namenil maturantkam in maturantom, ki se pripravljajo na zrelostni izpit.

Strani