Nahajate se tukaj

Novice

sreda, 31. Maj 2023

Dr. Milan Zver: Proces proti četverici je bil velika prelomnica v novejši slovenski zgodovini

Na današnji dan mineva 35 let, odkar sta slovenska Služba državne varnosti in vojaška varnostna služba zaradi suma izdaje vojaške skrivnosti aretirali Janeza Janšo in Ivana Borštnerja.

sreda, 31. Maj 2023

Dr. Milan Zver od Evropske komisije prejel prve dokumente v zvezi z izgradnjo kanala C0

Evropski poslanec dr. Milan Zver je v začetku maja od Evropske komisije zahteval objavo celotne dokumentacije v povezavi z izgradnjo kanala C0.

torek, 30. Maj 2023

Dr. Milan Zver: Ali Evropska komisija namerava pripraviti dolgoročno strategijo za finančno in tehnično podporo ukrajinski energetski infrastrukturi?

Evropski poslanec dr. Milan Zver je skupaj z vrsto evropskih poslancev iz različnih poslanskih skupin a Evropsko komisijo naslovil vprašanje v povezavi z ruskimi vojaškimi akcijami, ki povzročajo krizo ukrajinske energetske infrastrukture. 

ponedeljek, 29. Maj 2023

Dr. Milan Zver: Ali namerava Evropska komisija več pozornosti namenjati promociji tradicionalne družine?

Evropski poslanec dr. Milan Zver je skupaj s še nekaterimi evropskimi poslanci na Evropsko komisijo naslovil pisno poslansko vprašanje v povezavi s politikami, ki podpirajo družine.

nedelja, 28. Maj 2023

Pravico javnosti do dostopa do informacij je treba spoštovati

Evropski poslanec dr. Milan Zver vsak mesec za spletno stran Zavoda PIP v okviru projekta Skupajsmo.eu pripravi kratek zapis o najbolj zanimivi temi preteklega meseca. Tokrat je svoj dnevnik namenil delovanju evropske komisarke Vere Jourove

Strani